aboutus

Xiamen Kingfeels New Energy Technology CO.,LTD

Xiamen Kingfeels New Energy Technology CO.,LTD Xiamen Kingfeels New Energy Technology CO.,LTD Xiamen Kingfeels New Energy Technology CO.,LTD Xiamen Kingfeels New Energy Technology CO.,LTD Xiamen Kingfeels New Energy Technology CO.,LTD
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Kingfeels New Energy
Aantal werknemers: 1500~3000
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Sinds de totstandbrenging van de Technologieco. van Xiamen Kingfeels New Energy, Ltd, geeft gespecialiseerd in het onderzoeken van, het produceren van en het verkopen van de zonne het opzetten systeemproducten, met het ondernemingsprincipe „Creatieve Technologie, Uitstekende Kwaliteit“ en volledig spel aan zijn eigen sterke sterkte en R&D-teamcapaciteit.

 

 

Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, gespecialiseerd in het onderzoeken, geven het produceren van en het verkopen van de zonne het opzetten systeemproducten, met het ondernemingsprincipe „Creatieve Technologie, Uitstekende Kwaliteit“ en volledig spel aan zijn eigen sterke sterkte en R&D-teamcapaciteit.

 
De „Photovoltaic steun, photovoltaic elektrische centrale op grote schaal“ als belangrijkst product van Kingfeels, photovoltaic steun van de aluminiumlegering heeft de voordelen van duurzame corrosieweerstand, lichtgewicht, mooi, en andere uitstekende kenmerken, worden de producten wijd gebruikt in photovoltaic steun, photovoltaic krachtcentrale op grote schaal, medische apparatuur, huis, dak, vloer, de bouwgordijngevel en de decoratieindustrieën.
 
Ons bedrijf heeft vele reeksen van geavanceerd materiaal om productkwaliteit strikt te controleren. Wij hebben de certificatie van ISO9001 en ISO14001-bereikt. Aanhangend het bedrijfsprincipe van wederzijdse voordelen, hebben wij een goede reputatie onder onze klanten toe te schrijven aan onze perfecte diensten, kwaliteitsproducten en concurrerende prijzen opgebouwd. Wij heten in binnen- en buitenland warm klanten van welkom om met ons voor wederzijds succes samen te werken.

Geschiedenis

China Xiamen Kingfeels New Energy Technology CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Ondernemingsgeloof: trouw, Wederzijds Voordeel

 

Ondernemingsdoel: verstrek hoogte - kwaliteitsproducten en excellentarevice.

 

Ondernemingsdoel: De stimulering van Onderneming, verbetert efficiency, verbetert personeelslevenskwaliteit

Ons Team

Ons bedrijf heeft technologie, zaken, het kopen, administratief personeel, financiën en andere afdelingen.

 

China Xiamen Kingfeels New Energy Technology CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

China Xiamen Kingfeels New Energy Technology CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens